Doorgaan naar hoofdcontent

Facelift voor Lynk & Co 01

AUTOWEEK
Facelift voor Lynk & Co 01
De Lynk & Co 01 staat op het punt een facelift te ondergaan. AutoWeek heeft de eerste foto's van die optisch bijgewerkte cross-over voor je opgedoken uit de database van het Chinese Ministerie van Transport en Informatie Technologie.
Lees verder

VW-CEO Diess onthult enkele updates voor ID4
Volkswagen-topman Herbert Diess nam deel aan een 'Ask me Anything'-sessie op het forum Reddit. Daar deed de hoogste baas van de Volkswagen Groep een aantal interessante uitspraken, onder meer over aanstaande updates voor de ID4 en zijn toekomstvisie voor de lange termijn.
Lees verder

Yamaha stoomt waterstof-V8 klaar voor Toyota
Yamaha werkt in opdracht van Toyota aan een heel bijzonder project. Het wil een V8 op waterstof laten draaien en nu deelt Yamaha de eerste details over wat er mogelijk blijkt te zijn. Die zijn indrukwekkend.
Lees verder

Mazda CX-60: nieuwe SUV vanuit alle hoeken
Mazda breidt zijn modelfamilie dit jaar uit maar twee splinternieuwe SUV's: de CX-60 en de CX-80. De eerste daarvan beleeft binnenkort zijn publieksdebuut, maar is nu al vanuit alle hoeken vrij goed te zien.
Lees verder

Nieuwe Maserati GranTurismo: traditioneel én vernieuwend
Maserati trekt dit jaar het doek van een tot op het kleinste nippeltje nieuwe GranTurismo. De nieuwe coupé werd in het hoge noorden van Zweden aan koudetests onderworpen. Gelukkig zijn daar foto's van!
Lees verder