Doorgaan naar hoofdcontent

Ferrari 296 GTB heeft een prijs

AUTOWEEK
Ferrari 296 GTB heeft een prijs
Alweer bijna driekwart jaar geleden stelde Ferrari de beresterke plug-in hybride 296 GTB aan de wereld voor. Inmiddels is ook bekend wat je er in Nederland voor moet neerleggen.
Lees verder

Autobranche zag omzet in 2021 flink stijgen
De autobranche heeft over heel vorig jaar 10,4 procent meer omzet geboekt dan in 2020, blijkt maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Lees verder

Rivian werkt aan distributiecentrum in Nederland
Rivian lijkt bezig te zijn met plannen voor een distributiecentrum in Nederland. Dat concluceert Het Financieele Dagblad op basis van recent geplaatste vacatures bij de Amerikaanse EV-bouwer. Het is nog niet duidelijk of een eventuele deal met VDL Nedcar daarmee op losse schroeven komt te staan.
Lees verder

Productiebeperking Volkswagen en Renault door oorlog in Oekraïne
De oorlog in Oekraïne leidt bij Volkswagen en Renault tot een verminderde autoproductie. Volkswagen legt in Zwickau het werk enkele dagen neer en Renault drukt op de pauzeknop in Rusland.
Lees verder

Alfa Romeo C42: beter laat dan nooit
Alfa Romeo is het enige team dat pas na de wintertest in Barcelona zijn auto officieel onthult. De C42 was op de baan al te zien in een camouflage-livery, maar nu is de definitieve livery van de auto te zien en is ook het ontwerp beter te bewonderen.
Lees verder