Doorgaan naar hoofdcontent

Ferrari Purosangue: super-SUV lekt het internet op

AUTOFANS
Ferrari Purosangue: super-SUV lekt het internet op
Taal Nederlands Tot nu toe wist Ferrari alle informatie over zijn Purosangue bekwaam in de doofpot te houden. De super-SUV nam dus bijna een mythische aard aan, tot nu. Op Instagram zijn namelijk afbeeldingen opgedoken van wat wel eens een Purosangue in productiekleedje kan zijn.
Lees verder

Tesla's Berlin Gigafactory stuit op nieuwe vertraging
Taal Nederlands Nieuwe zorgen van lokale milieuorganisaties betreffende het watergebruik van Tesla's gigafabriek nabij Berlijn dreigen de opening van de assemblagesite verder te vertragen. Saillant detail; normaal gezien had de gigafabriek al in het najaar van 2021 open moeten gaan om Europese Tesla klanten Europees gebouwde modellen te kunnen bezorgen.
Lees verder

Cupra ziet ze dubbel, introduceert Metahype
Taal Nederlands Cupra, Seat's zustermerk, wil dit jaar haar aantal dealers wereldwijd verdubbelen, de verkoop verdubbelen, haar line-up verdubbelen tegen 2025 én zichzelf positioneren in de metaverse. De metawatte?!
Lees verder

Stop!: De historie achter het derde remlicht (+5 unieke voorbeelden)
Taal Nederlands Net zoals met de komst van die kale plek achterop je kruin (we spreken uit ervaring) lijkt het er wel op dat auto's van de één op de andere dag standaard uit werden gerust met een derde remlicht achteraan. Wie vond dat extra licht eigenlijk uit? En wat zijn enkele opvallende exemplaren? Het is willekeurige-weetjes-tijd!
Lees verder

Spa-Francorchamps vernieuwt circuit voor motorraces (VIDEO)
Taal Nederlands Vanaf dit jaar zal het circuit van Spa-Francorchamps er een stukje anders uit zien. Zo voorziet de beheerder een nieuwe bocht én worden zowat alle afloopzones vervangen door grindbakken om het circuit klaar te stomen voor de 24u Endurance Series voor motorfietsen. De aanpassingen zijn trouwens blijvend.
Lees verder