vrijdag 11 februari 2022

Ford Model T (1926) - In het Wild

AUTOWEEK
Ford Model T (1926) - In het Wild
Met gepaste voorzichtigheid tillen we vandaag één van de oudste auto's ooit in deze rubriek op het erepodium: een Ford Model T uit 1926. Hij is nog rijdend op de foto gezet ook!
Lees verder

Renault werkt aan nieuw type elektromotor
Renault werkt momenteel samen met onderdelenleverancier Valeo Siemens eAutomotive aan een nieuwe generatie elektromotor. Naast het bereiken een grotere mate van efficiëntie moet ook het gebruik van zeldzame aardmetalen teruggedrongen worden. Vanaf 2027 moet hij in productie gaan.
Lees verder

Mercedes-Benz EQE SUV laat meer zien
Mercedes werkt stevig door aan uitbreiding van de elektrische EQ-familie. Die komt onder meer in de vorm van de SUV-versie van de EQE, die nu meer van zich laat zien.
Lees verder

Test: Mazda CX-5
Mazda heeft de CX-5 subtiel bijgewerkt, zowel van binnen als van buiten is-ie tegen het licht gehouden. De neus is met de retoucheerkwast bestreken en er is veel tijd gestoken in het verder verfijnen van het onderstel. Is dat genoeg om de sterke concurrentie in het fel bevochten SUV-segment partij te geven?
Lees verder

Xpeng in zee met Emil Frey voor Nederlandse Stores
De Chinese EV-bouwer Xpeng zegt nog dit kwartaal in Nederland van start te willen gaan. Dat doet men naar nu blijkt niet alleen, maar in samenwerking met dealerorganisatie Emil Frey NV.
Lees verder