Doorgaan naar hoofdcontent

Gefacelifte BMW 1-serie betrapt

AUTOWEEK
Gefacelifte BMW 1-serie betrapt
Autoland is constant in beweging. Dat betekent niet alleen dat er continue nieuwe technologie in ontwikkeling is, maar ook dat automodellen op designvlak constant actueel worden gehouden. Ook de pas 2,5 jaar oude BMW 1-serie ontkomt niet aan een facelift, zo blijkt uit deze spionageplaten.
Lees verder

Opel Kadett (1986) - Liefhebber Gezocht
Het gros van z'n bestaan zal deze Opel Kadett in volslagen anonimiteit hebben doorgebracht, maar dat is anno 2022 wel anders. De laatste generatie van de Kadett zie je amper nog en zeker zo'n onopvallend uitgevoerde als deze is uiterst zeldzaam.
Lees verder

Verstappen beleeft goede eerste testdag in Barcelona
Max Verstappen kan terugkijken op een prima eerste testdag in Barcelona. Van alle coureurs op de grid reed hij de meeste ronden. Dat is belangrijk met het oog op de voorbereiding van het seizoen.
Lees verder

Test: Toyota bZ4X
De Toyota bZ4X, de eerste elektrische personenauto van het merk, komt eraan! We testen een gecamoufleerd exemplaar, en wel de vierwielaangedreven versie. Die beschikt over twee elektromotoren, heeft een vermogen van 218 pk en beschikt over een 71,4 kWh batterij. De elektrische SUV komt eind dit jaar, of begin 2023 op de markt. De bZ4X is de eerste van hele lijn elektrische Toyota's. Onlangs toonde Toyota een palet van maar liefst dertig elektrische modellen in vrijwel elk denkbaar segment. De ...
Lees verder

Volkswagen Amarok: nog even ingepakt
Volkswagen heeft een geheel nieuwe generatie van de Amarok in de ontwikkelingskamers staan waar het al meermaals designschetsen van heeft laten zien. De onthulling van de tweede Amarok laat niet lang meer op zich wachten, maar voor het zover is kunnen we je de nieuwe pick-up op een kakelverse set spionagefoto's laten zien.
Lees verder