Doorgaan naar hoofdcontent

Hyundai Ioniq 6 door de sneeuw

AUTOWEEK
Hyundai Ioniq 6 door de sneeuw
Hyundai zet zijn EV-offensief later dit jaar voort door de geheel nieuwe Ioniq 6 op de markt te brengen. Dit lagere maar evengoed volledig elektrische zustermodel van de Ioniq 5 is op een nieuwe set spionageplaten vanuit alle hoeken te zien.
Lees verder

Nieuwe BMW M5 rolt stekkerspieren
BMW werkt aan een volledig nieuwe 5-serie, een generatie die een aantal zaken net even anders doet dan het huidige model. Er komt namelijk niet alleen een volledig elektrische i5, maar ook een M5 met stekkerkracht!
Lees verder

DeLorean Motor Company geeft weer teken van leven
Een jaar geleden leek het erop dat DeLorean Motor Company eindelijk echt nieuw leven in geblazen zou worden. Helaas is het sindsdien toch weer stil gebleven en lijkt het op de zoveelste storm in een glas water. Of komt er nu echt wat aan?
Lees verder

Subsidiepot elektrische auto bijna voor de helft leeg
Ook dit jaar kun je weer subsidie krijgen op de aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische auto. In 2022 is er een veel groter subsidiebudget beschikbaar dan in 2021 en dus is de pot nog lang niet leeg, al is toch al 44 procent van de totaal beschikbare €91,4 miljoen vergeven.
Lees verder

Europese Jeep Renegade loopt achter
De Europese Jeep Renegade loopt niet helemaal in de basis met de versie die Jeep van die cross-over in Zuid-Amerika levert. Jeep gaf de in Braziliƫ gebouwde Renegade onlangs een facelift en daar hoort ook een aangescherpt interieur bij. Vandaag kunnen we je de werkplek van die gefacelifte Renegade laten zien.
Lees verder