Doorgaan naar hoofdcontent

Infiniti laat glimp van nieuwe EV zien

AUTOWEEK
Infiniti laat glimp van nieuwe EV zien
Infiniti werkt aan zijn eerste EV. Het merk laat in een teaserafbeelding een glimp zien van een auto die een voorbode lijkt te zijn van een elektrische SUV. Om deze auto en andere toekomstige EV's te gaan produceren, investeert moederbedrijf Nissan behoorlijk wat geld in zijn fabriek in Mississippi.
Lees verder

Adaptief grootlicht eindelijk legaal in de VS
Adaptief grootlicht, dus grootlicht dat in staat is om voorgangers en tegenliggers uit de lichtbundel te filteren, is eindelijk legaal in de Verenigde Staten. Dat is groot nieuws, want in Europa kennen we het systeem al bijna 10 jaar.
Lees verder

Rijkswaterstaat: 'Ga niet de weg op in code rood-gebieden'
Rijkswaterstaat dringt erop aan om in de provincies waar vanaf 14.00 uur code rood geldt niet meer de weg op te gaan. Storm Eunice is daar zo krachtig, dat het erg gevaarlijk kan worden op de weg.
Lees verder

Nieuwe generatie Porsche Panamera onderweg
Porsche stoomt een nieuwe generatie van de Panamera klaar. Het prototype is nog goed ingepakt, maar verraadt desondanks al een aantal mogelijke stijlkenmerken van de nieuwe Panamera.
Lees verder

Audi A8 (D5) - Facelift Friday
De Audi A8 introduceerde in 2017 de scherpe, 'puntige' tekenstijl die het merk sindsdien op allerlei andere modellen toepaste. Met de facelift van de A8 gaan juist die scherpe kantjes er weer af, maar is dat ook een verbetering?
Lees verder