Doorgaan naar hoofdcontent

Jaguar I-PACE tijdelijk als Black Edit

AUTOZINE
Jaguar I-PACE tijdelijk als Black Edit
De Jaguar I-PACE is aangepast voor modeljaar 2022. Bovendien zijn er nieuwe opties die het design van de volledig elektrische SUV moeten versterken.
Lees verder

DS 3 als Rooftops of Paris
De daken van Parijs, een onderdeel van het Parijse erfgoed, tonen de doordachtheid van het Haussmann-project dat de Franse hoofdstad vorm gaf in de tweede helft van de negentiende eeuw. Een twintigtal meter boven de straten vormen de gebouwen een zee van grijze zinken daken, van waaruit de mooiste monumenten van de iconische stad opdoemen. Zoals de naam van de nieuwe DS 3 CROSSBACK ROOFTOPS OF PARIS Limited Edition al verklapt, heeft DS Automobiles zich laten inspireren door de beeldbepalende daken van Parijs.
Lees verder

Eneco installeert 240 laadpunten bij AH
Albert Heijn en Eneco gaan samenwerken in de aanleg van snelladers bij Albert Heijn-winkels in Nederland en Belgi?. Nog dit jaar worden er 120 snelladers geplaatst die 240 laadpunten opleveren waar klanten van de supermarktketen hun auto kunnen opladen. Daar stopt het natuurlijk niet. In 2025 beschikt Albert Heijn over minimaal 2.000 laadpunten. Zo geven zowel Albert Heijn en Eneco invulling aan hun duurzaamheidsambities.
Lees verder

Dacia Duster tijdelijk als Extreme
Dacia begint het jaar op niveau met de nieuwe Duster Extreme. Deze speciale versie is gebaseerd op het uitrustingsniveau Prestige en voorzien van een exclusieve uitstraling en extra rijke uitrusting.
Lees verder

Jaguar E-pace nu ook als R-DYNAMIC Black
De Jaguar E-PACE is als plug-in hybrid effici?nter dan voorheen, met lagere verbruiks- en CO2-waarden ?n een grotere elektrische actieradius. Bovendien dragen het dynamische design en de rijke standaarduitrusting, voortaan inclusief Adaptive Cruise Control, bij aan de compacte SUV.
Lees verder