Doorgaan naar hoofdcontent

Jeep alleen nog geëlektrificeerd in Europa

AUTOWEEK
Jeep alleen nog geëlektrificeerd in Europa
Jeep schrapt in Europa vrijwel alle auto's die louter door een benzinemotor worden aangedreven. Het complete Europese gamma zal daarmee zeer binnenkort bestaan uit auto's met een hybride aandrijflijn.
Lees verder

'Red Bull en Porsche dichtbij F1-motorendeal'
Het Formule 1-team Red Bull Racing en Porsche zouden op het punt staan om een motorendeal te sluiten. Porsche zou dan per 2026 de motoren leveren aan Red Bull.
Lees verder

Mercedes-AMG F1 presenteert RB18-uitdager W13
Het Mercedes-AMG Petronas Formula 1 team presenteert zijn nieuwe auto voor seizoen 2022: de W13. De verse auto krijgt in ieder geval behoorlijk wat druk op zijn spreekwoordelijke schouders, want het is het topteam er alles aan gelegen om stercoureur Lewis Hamilton zijn achtste wereldtitel te bezorgen.
Lees verder

Volkswagen toont kont en dashboard Amarok
Vanuit Duitsland komen er weer eens beelden van de nieuwe Volkswagen Amarok op ons af. Het blijft nog even bij schetsen, maar de pick-up toont nu wel zijn kont én dashboard.
Lees verder

Volkswagen e-Up komt officieel terug op de markt
De elektrische Volkswagen e-Up maakt officieel zijn rentree. De compacte EV komt opnieuw in de bestellijsten in Duitsland en wordt gaandeweg ook in andere Europese landen weer nieuw leverbaar.
Lees verder