zaterdag 12 februari 2022

'Kan een auto te Duits zijn?' - AutoWeek Autoliefde Roest Niet Podcast

AUTOWEEK
'Kan een auto te Duits zijn?' - AutoWeek Autoliefde Roest Niet Podcast
We beginnen bij het begin: Nic de Boer bespreekt met Michiel Willebrands waar autoliefde eigenlijk vandaan komt en hoe je aan je voorkeuren komt. Kan een auto bijvoorbeeld 'te Duits' zijn?
Lees verder

Volvo boekt recordomzet in 2021
Volvo maakt zijn jaarcijfers over 2021 bekend. Daaruit blijkt dat de autofabrikant ondanks het chiptekort een uitstekend jaar heeft gedraaid. Nooit eerder waren de omzet en marge per auto van de autofabrikant namelijk zo hoog.
Lees verder

Amerikaanse autofabrieken in het nauw door truckersprotest
Het Canadese truckersprotest levert problemen op voor autofabrikanten. De demonstranten blokkeren namelijk een aantal belangrijke grensovergangen naar de VS.
Lees verder

McLaren klaar voor Formule 1-seizoen 2022 met MCL36
McLaren Racing, de autosportafdeling van McLaren, trekt het doek van zijn nieuwe Formule 1-auto: de MCL36. De auto behoudt in grote lijnen de oranje met blauwe kleurstelling van het vorige seizoen (CHECKEN), maar verschilt door de gewijzigde regels radicaal van ontwerp ten opzichte van zijn voorganger, de MCL35.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'Elke soort auto kan een Alfa Romeo zijn'
Michiel en Nic gaan er op uit in de Hyundai Ioniq 5 en spreken de week door. Daarbij is er natuurlijk alle aandacht voor de Alfa Romeo Tonale. Maar ook de wilde toekomstplannen van Jaguar en het verdwijnen van kleine Audi's worden besproken. Want horen kleine auto's eigenlijk wel bij Audi?
Lees verder