Doorgaan naar hoofdcontent

Komende weekenden druk op de weg door wintersport

AUTOWEEK
Komende weekenden druk op de weg door wintersport
De ANWB verwacht komende zaterdag en zondag en het weekend erop vanwege wintersporters grote vakantiedrukte op de wegen in Zuid-Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk en Oostenrijk.
Lees verder

Volvo XC40 P8 Recharge - Afscheid duurtest
De duurtest met de volledige elektrische Volvo XC40 P8 Recharge heeft nog maar eens bevestigd hoe groot de invloed van de temperatuur is op het verbruik van een EV. Bij zijn aantreden in juli kwamen we in de eerste maand uit op een actieradius van 350 kilometer, in de winterse kou is 300 al een hele uitdaging. Wat viel er nog meer op tijdens een half jaar XC40 P8 Recharge?
Lees verder

Polestar neemt met 5 meer afstand van Volvo
Polestar geeft de voor 2024 gepland staande elektrische 5 een platform van gelijmd aluminium. Dat is op zichzelf niet wereldschokkend, maar het is wel interessant wat dat in het grotere plaatje met betrekking tot Volvo betekent.
Lees verder

Chrysler LeBaron (1991) - Liefhebber Gezocht
De Chrysler LeBaron is een auto die overgeleverd is aan een kleine schare liefhebbers, zeker als het een coupƩ is. Dat dit exemplaar van niemand minder dan Rinus Michels is geweest, kan 'm misschien helpen op weg naar een nieuwe eigenaar.
Lees verder

Porsche Macan T: tussen instapper en S
Begint het je te duizelen bij het zien van het leveringsgamma van Porsche? Berg jezelf dan maar. De Porsche Macan krijgt er namelijk een versie bij. Maak kennis met de nagelnieuwe Porsche Macan T.
Lees verder