Doorgaan naar hoofdcontent

Kunstwerk op vier wielen in productie in kleine serie bij fabriek Dingolfing.

BMW GROUP
Kunstwerk op vier wielen in productie in kleine serie bij fabriek Dingolfing.
Het zéér exclusieve BMW model 'THE 8 X JEFF KOONS' in productie bij BMW Group fabriek Dingolfing vanaf maart +++ Expressief ontwerp toegepast in unieke combinatie van grootschalige productieprocessen en nauwgezet vakmanschap binnen de Dingolfing paint shop +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De schilderexpertise van Landshut tentoongesteld op de THE 8 X JEFF KOONS.
+++ Kunststof exterieurcomponenten voor de zeer exclusieve editie van de BMW 8 Serie Gran Coupé gemaakt in de fabriek Landshut – Auto ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons +++ Grootste uitdaging voor de custom paint shop van Landshut: "Het vastleggen van de visie van de kunstenaar en het implementeren van de details in het technisch proces van kleine series" +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

THE 8 X JEFF KOONS: de droomauto van kunstenaar Jeff Koons in samenwerking met BMW.
THE 8 X JEFF KOONS, gecreëerd door Jeff Koons en BMW gedurende een jarenlange nauwe samenwerking is beschikbaar in een beperkte oplage van slechts 99 exemplaren. Deze zeer exclusieve editie van de M850i xDrive Gran Coupé is het meest uitvoerig ontworpen voertuig in de hele geschiedenis van BMW en wordt ter gelegenheid van Frieze Los Angeles aan een wereldwijd publiek gepresenteerd. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Voor het hoogste niveau van comfort in het luxesegment: De BMW i7 ondergaat akoestische tests bij FIZ Nord.
Geoptimaliseerde geluidsisolatie, aero-akoestiek en trillingscomfort: om het best mogelijke comfort ooit in een BMW te garanderen, zal de nieuwe BMW i7 uitgebreid worden getest in de laboratoria en op de testbanken van BMW Group. Het testprogramma is ook ontworpen om de elektromagnetische compatibiliteit te garanderen. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

"WE ARE M" – BMW M viert zijn 50ste verjaardag met een emotionele campagne.
+++ Kick-off op 24 februari met film over BMW M Huddle +++ Campagne in vier hoofdstukken verdeeld over het jaar +++ Jubileumjaar luidt transformatie van het merk in: Nieuwe prestaties, elektrificatie en expressieve luxe zullen BMW M in de toekomst typeren +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder