Doorgaan naar hoofdcontent

Lexus LFA-opvolger uitgebreid in beeld

AUTOWEEK
Lexus LFA-opvolger uitgebreid in beeld
Lexus werkt toe naar een reeks volledig elektrische modellen die in 2030 op de markt moeten zijn. Eén daarvan staat voor de tweede keer in korte tijd in het middelpunt van de aandacht: de Electrified Sport Concept, een auto in de geest van de LFA.
Lees verder

Red Bull-zusterteam AlphaTauri presenteert nieuwe F1-auto
Scuderia AlphaTauri, naast Red Bull Racing het tweede team in de Formule 1 dat van Red Bull is, presenteert zijn nieuwe Formule 1-auto. Met de AT03 hoopt het team in het Formule 1-seizoen van 2022 dichterbij de topteams te komen.
Lees verder

Ford blijft schuiven met Focus
Ford lijkt niet helemaal te weten wat het met de Focus aanmoet. Althans, in China. Niet lang geleden kreeg het model er een front aangemeten dat volledig anders was dan dat van het Europese equivalent. Daar komt het merk nu op terug, zo lijkt het.
Lees verder

Soros koopt zich voor miljarden in bij Rivian
De Hongaarse miljardair George Soros heeft voor zo'n 2 miljard dollar (omgerekend €1,76 miljard) aandelen van Rivian Automotive gekocht. De Amerikaanse start-up praat momenteel met VDL Nedcar uit het Limburgse Born over een mogelijke samenwerking.
Lees verder

BMW 430i Gran Coupé nu ook met xDrive
In januari kondigde BMW de komst van een aantal noviteiten aan voor diverse modellen. De BMW 4-serie Gran Coupé krijgt als 430i nu ook de beschikking over xDrive-vierwielaandrijving. AutoWeek kan als eerste melden wat die 4-serie Gran Coupé 430i xDrive moet kosten.
Lees verder