Doorgaan naar hoofdcontent

Maserati introduceert MC Editions

AUTOZINE
Maserati introduceert MC Editions
MC staat voor Maserati Corse: een sportieve inborst, geboren op het circuit voor dagelijkse sportiviteit. De nieuwe MC Editions die Maserati lanceert voor de Ghibli, Levante en Quattroporte, zijn een ode aan Maseratis compromisloze performance en racehart. De nieuwe MC Editions zijn vanaf februari 2022 leverbaar.
Lees verder

Mercedes-AMG GT 63 S E nu te bestellen
De nieuwe Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE is met zijn systeemvermogen van 620 kW (843 pk) en een maximaal systeemkoppel van meer dan 1.400 Nm een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het merk uit Affalterbach. De vierdeurs coup? is de eerste performance-hybrid en tegelijkertijd het krachtigste seriemodel van AMG tot nu toe. Hij is er ook als speciale Edition met green hell magno lak en unieke in- en exterieurdetails. De E PERFORMANCE is vanaf nu te bestellen en heeft een consumentenadviesprijs vanaf 231.9182 euro. De Europese introductie vindt plaats vanaf medio april 2022.
Lees verder

Volvo en Northvolt openen in Goteborg
Volvo en Northvolt hebben G?teborg (Zweden) gekozen als vestigingsplaats voor een nieuwe batterijfabriek die in 2025 operationeel moet zijn, tot 3.000 banen kan opleveren en een aanvulling moet vormen op het geplande R amp;D-centrum dat beide ondernemingen in december hebben aangekondigd als onderdeel van een investering van ongeveer SEK 30 miljard.
Lees verder

Autotest: Dacia Jogger
Dacia had twee ruimtewonderen in het programma. Zowel de Logan MCV als de Lodgy boden heel veel ruimte tegen een ongekend scherpe prijs. Die twee modellen worden nu opgevolgd door de "Jogger". Weet deze ene auto twee modellen te vervangen? En heeft de Jogger het in zich om net zo'n hardloper te worden als de andere gezinsauto's van Dacia?
Lees verder

Alfa Romeo introduceert Tonale
Alfa Romeo introduceert de Tonale. Het is een compacte SUV met een lengte van 4,53 meter, breedte van 1,84 meter en hoogte van 1,6 meter. De Tonale is leverbaar als hybride en plug-inhybride.
Lees verder