woensdag 23 februari 2022

Mazda CX-60 krijgt (naast achterwielaandrijving) ook gekke stiksels

AUTOFANS
Mazda CX-60 krijgt (naast achterwielaandrijving) ook gekke stiksels
Taal Nederlands De teasertrein dendert op volle toeren voor de CX-60, Mazda's nieuwe SUV. In aanloop naar zijn lancering binnen een kleine twee weken bevestigen de Japanners eindelijk dat het model achterwielaangedreven wordt, en krijgen we — letterlijk — een streepje interieur te zien.
Lees verder

Volkswagen ID. Buzz komt eraan: dit weten we al
Taal Nederlands Volkswagen trekt binnenkort het doek van één van zijn meest langverwachte elektrische modellen. De ID. Buzz moet het verleden en de toekomst van het merk op een karaktervolle, praktische manier met elkaar gaan verbinden. Dit weten we al over het elektrische busje.
Lees verder

Update voor de pionier: Nissan Leaf krijgt subtiele facelift (2022)
Taal Nederlands De Nissan Leaf blijft een klinkende naam in het elektrische segment, maar de ooit nog innovatieve EV heeft tegenwoordig flink wat concurrenten om tegen te knokken. Daarom trakteert Nissan zijn Leaf nu op een tussentijdse update, al neemt die de auto maar subtiel onder handen.
Lees verder

MG kondigt nieuwe elektrische hatchback aan: CyberE
Taal Nederlands MG heeft het plan om de globale markt te bestormen met een salvo aan elektrische modellen. Zo staan er op korte termijn maar liefst 4 nieuwe producten op de planning. In Europa maakt het merk zich klaar voor de lancering van een gloednieuwe elektrische hatchback. Een eerste teaservideo is officieel, wij hebben al patentbeelden van die naar verluidt genaamde "CyberE".
Lees verder

Laatste keer: Renault plaagt met designschets van Austral
Taal Nederlands Renault heeft een relatief onthullende schets van het design van zijn aankomende Austral de wereld in gestuurd. Daarmee voegt het alweer een plaatje toe aan de lange lijst van teasers, al wordt dit wel de laatste keer dat we erover spreken voor de SUV onthuld wordt. We beloven het op ons communiezieltje.
Lees verder