Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes-AMG introduceert EQE 43 en 53

AUTOZINE
Mercedes-AMG introduceert EQE 43 en 53
Mercedes-AMG breidt het aanbod uit met nieuwe elektrische performance-modellen. Nieuw in het gamma zijn de beide Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC en Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+. Ze zijn gebaseerd op de Mercedes-architectuur van de luxe en hogere klasse (EVA2). AMG-specifieke oplossingen, vooral op het gebied van aandrijving, onderstel, remmen, sound, exterieur- en interieurdesign en uitrustingen, beloven een dynamische en emotionele AMG-rijervaring.
Lees verder

Bynco ziet verkoop sterk groeien
Bynco startte in 2017 een occasion-webshop in Nederland. Met meer dan 10.000 occasions en 140 aangesloten partners (leasemaatschappijen en autobedrijven) anno 2022 is Bynco voor kopers een niet meer weg te denken platform om hun volgende auto te vinden. Een nieuwe stap wordt nu gezet: bezoekers van de webshop intensiever begeleiden en helpen bij het vinden van de juiste auto die bij hun situatie en wensen past. Persoonlijk, interactief en ondersteuning tot aan de aflevering van de auto thuis en het terugnemen van een eventueel in te ruilen auto.
Lees verder

Kia geeft specificaties Sportage PHEV
Kia geeft alle details vrij van de Sportage Plug-in Hybrid. De geheel nieuwe stekkerhybride is ontwikkeld op basis van een architectuur die diverse innovaties en technologie?n op het gebied van elektrificatie omvat. Hij levert zijn prestaties tegen een theoretisch gecombineerd brandstofverbruik van 1,1 I/100 km. Het emissievrije theoretische rijbereik bedraagt maximaal 70 kilometer (WLTP).
Lees verder

Kia maakt prijzen Niro 2022 bekend
Kia geeft de prijzen en uitrustingsdetails vrij van de nieuwe generatie van de bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021. De geheel nieuwe Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige Niro en combineert innovatieve technologie en een eigen design met gebruiksgemak en meerdere elektrische aandrijflijnen.
Lees verder

Ford onthult 2e generatie Ranger Raptor
Ford onthult de tweede generatie van de Ranger Raptor. De Ranger Raptor is de meest prestatiegerichte Ranger. Daarbij is niet alleen gekeken naar prestaties op de weg maar ook in het terrein, voor rijders die het echt zware off-roadwerk ambi?ren. De Raptor is voorzien van technologie die de sterkere nieuwe techniek aanstuurt.
Lees verder