Doorgaan naar hoofdcontent

Nissan Frontier in drie avontuurlijke smaken

AUTOWEEK
Nissan Frontier in drie avontuurlijke smaken
Nissan trok vorig jaar rond deze tijd het doek van de geheel nieuwe Frontier: een pick-up die concurreert met onder meer de Toyota Hilux en Ford Ranger. Voor de Chicago Auto Show, die van 12 tot 21 februari plaatsvindt, hijst Nissan de Frontier in drie speciale outdoor-outfits.
Lees verder

Facelift voor Mercedes-AMG GLE 63 onderweg
Mercedes-Benz werkt momenteel aan een opfrisbeurt voor de GLE. Dat de wijzigingen niet wereldschokkend gaan zijn, blijkt wel door hoe het prototype is ingepakt.
Lees verder

Hyundai Ioniq 5 krijgt grotere accu en digitale spiegels
De Hyundai Ioniq 5 is nog geen jaar onder ons, maar Hyundai kondigt nu al updates aan. Het grootste nieuws -letterlijk – is een groter accupakket, maar er gaat meer veranderen.
Lees verder

Aston Martin wil hogerop in F1 met AMR22
Formule 1-team Aston Martin Aramco Cognizant trekt het doek van zijn nieuwe Formule 1-auto: de AMR22. Net als de overige auto's in het seizoen gaat ook de AMR22 vanwege de nieuwe reglementen radicaal op de schop ten opzichte van zijn voorganger.
Lees verder

Volkswagen Golf GTI Performance - Op de Rollenbank
Nog niet zo lang geleden straalde op deze plek een Volkswagen Golf GTI van de eerste generatie. Die kwam ooit uit de fabriek met 110 pk. Dit exemplaar stamt uit 2018, is een Performance-versie en staat in de boeken voor 245 pk. Maar eens nameten of de bewering van Volkswagen over de prestaties van deze GTI wel kloppen, want die Golf I GTI maakte destijds ook niet waar wat er werd beloofd.
Lees verder