Doorgaan naar hoofdcontent

Nu officieel: Mercedes-Benz EQB stuk goedkoper

AUTOWEEK
Nu officieel: Mercedes-Benz EQB stuk goedkoper
Mercedes-Benz heeft nu officieel de EQB 250 op de prijslijst gezet. Een nieuwe instapversie van de elektrische EQB waarvan AutoWeek je maandag al een verwachte prijs kon melden. Nu weten we dat de genoemde prijzen klopte en is het rijbereik van de EQB 250 bekend.
Lees verder

Mercedes-Benz C220 CDI Sports Coupé – 2002 – 929.486 km - Klokje Rond
Dat je met een Mercedes-Benz een heel eind komt, wisten we al langer. Dat we ook een C-klasse Sports Coupé met zo'n hoge kilometerstand zouden treffen, hadden we echter niet gedacht. Als blijkt dat daar ook nog eens een 26-jarige eigenaar bij hoort, begrijp je dat we heel wat vragen hebben.
Lees verder

BMW 2800 (E3) - In het Wild
Voordat BMW de 7-serie had maakte deze E3 geheten sedan de dienst uit bovenaan het BMW-gamma! Een inmiddels prachtige klassieker!
Lees verder

Weblog: Weblog - Tegenwind
Op een van de laatste stormdagen breng ik een Mercedes EQB terug van Groningen naar Den Haag. Het wordt een trip met alle ingrediënten van een EV-nachtmerrie: vrijwel uitsluitend snelweg, slagregens, lage buitentemperatuur, wind pal tegen. Franklin beukt frontaal op de auto in. Dan wordt snelladen een heel groot thema. Ik red het wel in één keer, maar liever niet met de staart tussen de benen. Is me in de i3 met nog 5 kilometer over eenmaal overkomen dankzij een defecte snellader langs de ...
Lees verder

Test: BMW 2-serie Active Tourer
We reden met de nieuwe BMW 2-serie Active Tourer! Toen BMW 7,5 jaar terug voor het eerst kwam met een voorwielaandrijver was het even wennen, maar inmiddels weten we bijna niet beter. Hoeveel anders is de tweede generatie?
Lees verder