Doorgaan naar hoofdcontent

Ook elektrische Peugeot e-308 SW op komst

AUTOWEEK
Ook elektrische Peugeot e-308 SW op komst
Elektrische auto's zijn er in vrijwel alle soorten en maten, maar elektrische stationwagens zijn vooralsnog een zeldzaamheid. Toch komen er binnenkort een stel elektrische pakezels aan. Wat blijkt nu? Ook de Peugeot 308 SW krijgt een volledig elektrische versie! Daarnaast is bekend dat zustermerk Citro├źn op korte termijn het leveringsgamma uitbreidt met twee nieuwe EV's.
Lees verder

'Aventador misschien langer in productie wegens scheepsbrand'
Er zijn meerdere Lamborghini's Aventador aan boord van de Felicity Ace, het vrachtschip dat bijna een week geleden ter hoogte van de Azoren in brand vloog en dagenlang brandde. De topman van Lamborghini's Amerikaanse tak denkt dat het merk mogelijk voor een bijzondere uitdaging staat. De Aventador is immers al uitverkocht.
Lees verder

Welke auto wordt het snelst warm? - Uit de Oude Doos
In februari kun je het vroege voorjaar al bijna weer ruiken, maar Koning Winter is dan soms juist nog op zijn sterkst. Een goed moment om dus eens uit te zoeken in welke auto je dan het snelst warmpjes onderweg bent, vonden we 30 jaar geleden. Een grote test moest uitwijzen in welke auto de verwarming de boel het snelst aangenaam wist te maken.
Lees verder

Hyundai tikt Amerikaanse dealers op vingers wegens te hoge prijzen
Hyundai grijpt, ook namens Kia en Genesis, in bij Amerikaanse dealers die volgens de fabrikant te ver gaan met de prijskaartjes die op auto's worden geplakt. Hyundai is bezorgd over het imago van de merken door de acties van sommige dealers.
Lees verder

Mercedes C-klasse update: C180 eruit, C300e Estate erin
De Mercedes C300e Estate is toegetreden tot de Duurtestgarage. De plug-in hybride heeft een test van drie maanden voor de boeg en het betekent ook dat we alvast afscheid hebben genomen van de C180 Limousine. Op deze manier kunnen we over een periode van zeven maanden een goed beeld vormen van de Mercedes C-klasse. In deze video laten we zien wat er op de C300e Estate zit, wat hij zou moeten kunnen en we blikken ook terug op de C180.
Lees verder