Doorgaan naar hoofdcontent

Opel en TU Darmstadt ontwikkelen lampen

AUTOZINE
Opel en TU Darmstadt ontwikkelen lampen
Opel en de Technische Universiteit van Darmstadt (TU Darmstadt) zijn gestart met een gezamenlijk onderzoek naar nieuwe verlichtingstechnologie. De nieuwe samenwerking maakt deel uit van het wereldwijde onderzoeksnetwerk van Stellantis met universiteiten. Momenteel wordt in vijftien OpenLabs wetenschappelijke kennis over verlichtingstechnologie opgedaan en hoe deze toe te passen in toekomstige voertuiggeneraties.
Lees verder

Mercedes-Benz EQB nu ook as 250
De Mercedes-Benz EQB is nu ook leverbaar als 250, het instapmodel. De EQB 250 is nu te bestellen en heeft een consumentenadviesprijs vanaf 56.408 euro. De EQB heeft standaard vijf zitplaatsen, maar is optioneel ook leverbaar als zevenzitter. De EQB is het tweede volledig elektrische model in de compacte klasse van Mercedes-EQ.
Lees verder

Nissan Leaf ondergaat facelift voor 2022
De Nissan LEAF ondergaat een facelift en is voor modeljaar 2022 voorzien van een vernieuwd design en meer technologie. Het vernieuwde design van de LEAF past beter bij Nissans nieuwe merkidentiteit. De LEAF is voor modeljaar 2022 uitgerust met diverse rijhulpsystemen waaronder ProPILOT en infotainmenttechnologie zoals NissanConnect.De vernieuwde Nissan LEAF komt in de lente van 2022 op de Nederlandse markt en is een voorbode van een krachtig productoffensief met een volledig ge?lektrificeerd aanbod dat Nissan voor na de zomer achter de hand heeft.
Lees verder

Skoda ENYAQ COUPÉ RS nu te bestellen
Skoda breidt de recent onthulde ENYAQ COUP? iV-serie uit met het sportieve topmodel: de ENYAQ COUP? RS iV. Het eerste volledig elektrisch aangedreven RS-model van Skoda is nu te bestellen bij de Nederlandse Skoda-dealers en is er vanaf 58.990 euro. Hij krijgt een sportieve uitstraling en dankzij het systeemvermogen van 220 kW (299 pk) en vierwielaandrijving via twee elektromotoren op de voor- en achteras zijn de prestaties van niveau. De ENYAQ COUP? RS iV wordt vanaf april 2022 op de Nederlandse markt verwacht.
Lees verder

Morgan introduceert Super 3
Morgan onthult de Super 3. Met Super 3 introduceert Morgan een nieuwe ontwerpfilosofie. In vergelijking met zijn voorganger, de 3 Wheeler, die is ontworpen in de stijl van de met een V-twin uitgeruste driewielers uit de jaren twintig, hebben de ontwerpers en technici van Super 3 zich laten inspireren door het midden en de tweede helft van de vorige eeuw. Het luchtvaarttijdperk was een periode waarin er een logische relatie bestond tussen functie en vorm, terwijl de horizon van de verbeelding verbreed werd.
Lees verder