Doorgaan naar hoofdcontent

Peugeot 504 Coupé (1978) - In het Wild

AUTOWEEK
Peugeot 504 Coupé (1978) - In het Wild
De door Pininfarina getekende Peugeot 504 Coupé is misschien wel één van de mooiste auto's die het merk ooit bouwde. Vandaag staat het model dankzij AutoWeek-forumgebruiker Wouter Bregman opnieuw in de spotlights in 'In het Wild'. Het exemplaar in kwestie kan op het oog alleen wel wat liefde gebruiken.
Lees verder

Er zijn in 2021 60.000 leaseauto's bij gekomen
Het totaal aantal leaseauto's dat het Nederlandse wagenpark telt, is vorig jaar met maar liefst 60.000 auto's toegenomen. Dat komt neer op een groei van ruim 5 procent. Dat meldt de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA).
Lees verder

Schip met 1.100 Porsches en 189 Bentleys in brand en stuurloos
Voor de kust van de Azoren is een vrachtschip met aan boord onder meer 1.100 nieuwe Porsches en 189 nieuwe Bentleys in brand gevlogen. Het schip drijft stuurloos in de Atlantische Oceaan, meldt The New York Times.
Lees verder

Renault weer winstgevend na twee jaren van verlies
Renault kan tevreden terugkijken op 2021. Hoewel het voor de auto-industrie over het algemeen geen fijn jaar was, noteerde de Franse autofabrikant voor het eerst sinds twee jaar weer zwarte cijfers. Dat is voornamelijk te danken aan de hervormingen die topman Luca de Meo doorvoerde.
Lees verder

Renault komt met conceptauto met waterstofmotor
Renault heeft een interessante conceptauto in de pijplijn zitten voor komend voorjaar. Veel krijgen we er nog niet over te weten, maar de aandrijving zorgt in ieder geval al dat we op het puntje van onze stoel zitten.
Lees verder