Doorgaan naar hoofdcontent

Red Bull verrast vriend en vijand met radicale nieuwe F1-auto

AUTOWEEK
Red Bull verrast vriend en vijand met radicale nieuwe F1-auto
Red Bull Racing heeft op de eerste testdag in Barcelona eindelijk de 'echte' RB18 van stal gehaald. Die ziet er niet alleen op allerlei fronten heel anders uit dan de eerder onthulde auto, maar is bovendien behoorlijk radicaal anders dan de auto's van de concurrenten.
Lees verder

Kia's grootste SUV onder het mes
Kia staat op het punt een facelift door te voeren op de grootste SUV die het in zijn portfolio heeft. We hebben het dan niet over de Sorento, maar over de 5 meter lange Telluride.
Lees verder

Suzuki Baleno uitgebreid gefacelift
De in 2015 gepresenteerde Suzuki Baleno is een lang leven gegund. In zijn zevende levensjaar krijgt de Baleno namelijk een tweede facelift aangemeten, een die een stuk verder gaat dan de vorige bijpuntsessie.
Lees verder

Nissan Leaf subtiel vernieuwd
Nissan geeft de elektrische Leaf een uiterst subtiele opfrisbeurt. Het uiterlijk van de Leaf wordt op detailniveau aangepast en staat vanaf de lente bij de dealers.
Lees verder

Dit is MG's ID3-concurrent!
MG kondigt de komst van een wel heel interessante nieuwkomer aan. In het laatste kwartaal van 2022 presenteert het merk een nieuw elektrisch model waarmee het gaat schieten op auto's als de Volkswagen ID3. AutoWeek kan je MG's nieuwe elektrowapen al vanuit alle hoeken laten zien.
Lees verder