Doorgaan naar hoofdcontent

Rijtest: Audi Q4 50 e-tron quattro Edition One (2022)

AUTOFANS
Rijtest: Audi Q4 50 e-tron quattro Edition One (2022)
Taal Nederlands De Audi Q4 e-tron komt het gamma elektrische auto's van Audi vervoegen. Het derde model in de reeks is misschien wel het belangrijkste tot nu toe. Benieuwd of de Q4 e-tron kan bekoren met zijn eigenschappen?
Lees verder

De A2 achterna: ook Audi Q2 zal na één generatie verdwijnen
Taal Nederlands Triest nieuws uit de wandelgangen bij Audi: de Q2, één van de nieuwere toevoegingen aan het gamma van de Duitse constructeur, wordt binnenkort zonder navolging geschrapt. Daarmee gaat de SUV zijn onfortuinlijke bijna-naamgenoot, de A2, achterna.
Lees verder

Subaru Solterra Preview | Subaru gaat elektrisch! (2022)
Videotips Taal Nederlands elektrisch, Subaru Ook Subaru ontspringt de Europese CO2-dans niet. Waardoor het Japanse merk samen in zee ging met Toyota voor de ontwikkeling van deze Solterra, een 100% elektrische SUV met een Subaru-sausje. Ook Subaru ontspringt de Europese CO2-dans niet. Waardoor het Japanse merk samen in zee ging met Toyota voor de ontwikkeling van deze Solterra, een 100% elektrische SUV met een Subaru-sausje. Europese autosegmentatie: DAuto type: SUV /...
Lees verder

Saloncondities Hyundai (2022)
Taal Nederlands Vind hier een overzicht van de saloncondities bij Hyundai.
Lees verder

DS E-Tense Performance is sportieve, elektrische toekomstvisie (2022)
Taal Nederlands DS pakt uit met een wel heel verrassend studiemodel, want deze E-Tense Performance is naast een conceptcar ook een supercar. Zoals het een DS voor de toekomst betaamt, is zijn aandrijflijn natuurlijk zuiver elektrisch en geïnspireerd op de Formule E.
Lees verder