Doorgaan naar hoofdcontent

Saloncondities Maxus (2022)

AUTOFANS
Saloncondities Maxus (2022)
Taal Nederlands Vind hier de saloncondities bij Maxus.
Lees verder

MG5 Electric: dit kost de elektrische break
Taal Nederlands Op zoek naar een zuiver elektrische break? Dan kan je voorlopig maar op één adres terecht: bij de MG-dealer. Zij brengen binnen een paar maanden hun MG5 naar onze markt, en geven in aanloop al even inkijk in de verkrijgbare aandrijflijnen en hun prijzen.
Lees verder

Nu echt: Maserati Grecale verklapt schaars gekleed zijn onthullingsdatum
Taal Nederlands We zouden het bijna niet meer geloven, maar we geven het toch even mee: Maserati is van plan om zijn Grecale binnen een dikke maand te onthullen. Om ons tot dan bezig te houden mogen we alvast genieten van een aantal weinig verhullende plaagplaatjes.
Lees verder

Porsche Macan T maakt de brug tussen Macan en Macan S (2022)
Taal Nederlands Porsche trekt de 'Touring'-lijn verder van de 911 en 718 naar de Macan. De compactste SUV uit het gamma krijgt dezelfde behandeling waarbij de nadruk ligt op strak stuurgedrag. Zo combineert de Macan T een relatief lichte motor met een sportiever onderstel.
Lees verder

Eerste test: Renault Mégane E-Tech Electric (2022)
Taal Nederlands Renault zet zijn volgende stap in de wereld van de elektrische auto's – en dat is een welkome stap voor zijn huidige gamma. Deze Mégane E-Tech Electric moet namelijk Renaults positie als elektrische pionier terug in herinnering brengen. Of hij die verwachtingen ook kan waarmaken?
Lees verder