Doorgaan naar hoofdcontent

Schip vol Porsches, Bentleys en Lamborghini's uitgebrand

AUTOWEEK
Schip vol Porsches, Bentleys en Lamborghini's uitgebrand
De brand aan boord van het vrachtschip Felicity Ace, met aan boord een enorme lading dure auto's van Porsche, Bentley en Lamborghini, is zo goed als gedoofd. Er wordt gevreesd dat alle auto's verloren gegaan zijn.
Lees verder

Nieuwe F1-auto's verschillen opvallend veel van elkaar
De Formule 1-auto's voor het seizoen van 2022 zijn bijna allemaal onthuld en deze week vindt de eerste testweek plaats. Nu de meeste auto's al op de gevoelige plaat vastgelegd zijn, is duidelijk dat de nieuwe reglementen genoeg ruimte laten voor diverse aanpakken.
Lees verder

Chiptekort legt productie VDL Nedcar weer stil
Door het chiptekort ligt de productie van auto's bij VDL Nedcar in het Limburgse Born weer stil. Vorige week werden er al geen auto's gemaakt en voor de komende tijd is het nog onzeker wanneer de productie weer opgestart kan worden.
Lees verder

Minister: 'Nieuwe snelheidsbegrenzer grijpt niet fysiek in'
In juli van dit jaar wordt de 'Intelligent Speed Assistant' in de EU verplicht in nieuwe auto's. Die komt in actie als je te hard rijdt. Over de mate waarop de ISA in mag grijpen, zijn Kamervragen gesteld. Minister Harbers (VVD) schept duidelijkheid.
Lees verder

Is dit de Ferrari Purosangue?
Sportwagenfabrikanten die met SUV's komen: het zorgt in autoland altijd voor enige ophef. Ook Ferrari komt met een hoogpotig model en die zal zeker voor wat gespreksstof zorgen. Er is namelijk mogelijk al een foto van de Ferrari Purosangue op internet verschenen en daarop is bepaald geen traditionele creatie van het merk te zien.
Lees verder