woensdag 16 februari 2022

Skoda Fabia Monte Carlo: Trainingspak voor kleine Skoda (2022)

AUTOFANS
Skoda Fabia Monte Carlo: Trainingspak voor kleine Skoda (2022)
Taal Nederlands Vorig jaar introduceerde Skoda haar nieuwe generatie Fabia. Dit jaar krijgt de kleine hatchback van het Tsjechische merk een sportief plunje aangemeten. Jep, de Fabia Monte Carlo is terug van weggeweest!
Lees verder

MMModervet: BMW M2 CS Racing is safety car voor MotoGP
Taal Nederlands BMW is al geruime tijd hofleverancier voor ondersteunende auto's voor de MotoGP. De nieuwste safety car is een M2 CS Racing. Je weet wel, de circuitversie van de M2 die ook Jeroom onder handen nam.
Lees verder

Officieel: Fiat 500X Hybrid tempert verbruik (2022)
Taal Nederlands De 500X mag ondertussen dan wel zeven jaar op onze markt zijn, de stoere crossovervariant van de 500 blijft een verkoopsucces voor Fiat. Om dat succes verder te kunnen zetten introduceren de Italianen een nieuwe motorisatie. Die hybridemotor moet het verbruik fors temperen zodat de 500X in tijden van stijgende brandstofprijzen nog relevant is.
Lees verder

Officieel: Fiat Tipo Hybrid is Italiaans alternatief voor Toyota Corolla (2022)
Taal Nederlands Ben je op zoek naar waar voor je geld in het C-segment? Dan kan je eigenlijk niet rond de Fiat Tipo. De Italianen lanceren met de nieuwe Hybrid-uitvoering nu ook een versie die zuinig weet om te gaan met benzine.
Lees verder

Officieel: Mercedes EQE komt in twee AMG-smaken (2022)
Taal Nederlands In de elektrische toekomstplannen van Mercedes-Benz heeft het AMG-label gewoon zijn plekje. Daarom voorziet de huistuner nu ook de EQE van zijn bekende behandeling, en die levert in dit geval niet één maar wel twee AMG-versies op.
Lees verder