maandag 28 februari 2022

Tesla maakt superchargers gratis in buurlanden Oekraïne

AUTOWEEK
Tesla maakt superchargers gratis in buurlanden Oekraïne
Tesla biedt vanaf vandaag tijdelijk gratis superchargen aan in grensgebieden bij Oekraïne. Dat blijkt uit een e-mail aan Tesla-eigenaren die circuleert op Twitter. Niet alleen Tesla-eigenaren, maar ook eigenaren van andere EV's kunnen kosteloos hun auto opladen bij de superchargers.
Lees verder

Fisker Ocean sneller op de markt in Europa
De Fisker Ocean beleeft zijn Europese debuut op het Mobile World Congress in de Spaanse stad Barcelona. Het merk deelt meteen ook zijn eerste plannen voor de Europese marktintroductie van de elektrische SUV.
Lees verder

Nissan Juke krijgt hybride aandrijflijn
Nissan komt met een hybride versie van de Juke. De Nissan Juke Hybrid heeft een aandrijflijn die doet denken aan die van de Renault Captur E-Tech Hybrid.
Lees verder

Lotus laat meer van Type 132 zien
Lotus ondergaat een behoorlijke transformatie. Het merk stoomt momenteel zijn eerste elektrische SUV klaar, een auto die de codenaam 'Type 132' draagt. Daarvan deelde Lotus eerder al teaserafbeeldingen, maar nu zijn ook de achterkant en het dashboard van de SUV te zien.
Lees verder

Volvo stopt levering van auto's aan Rusland
Volvo zal voorlopig geen nieuwe auto's meer aan Rusland leveren. Dat maakt de fabrikant maandag bekend. Uiteraard houdt het verband met de oorlog in Oekraïne en de bijbehorende sancties aan het adres van Rusland.
Lees verder