Doorgaan naar hoofdcontent

Tesla opent (vrijwel) alle Superchargers voor niet-Tesla's

AUTOWEEK
Tesla opent (vrijwel) alle Superchargers voor niet-Tesla's
Sinds november is het bij bepaalde Supercharger-locaties van Tesla in Nederland mogelijk om je niet-Tesla op te laden. Deze Pilot lijkt te zijn geslaagd, want Tesla heeft stilzwijgend alle Supercharger-locaties in ons land opengesteld voor andere EV's.
Lees verder

Elektrische cross-over Alfa Romeo komt in 2024
De Tonale is de eerste nieuwe Alfa Romeo in jaren, en het is zeker niet de laatste. Alfa Romeo heeft voor 2024 nog een nieuw model op de rol staan. Dat wordt een belangrijke, het wordt namelijk de eerste volledig elektrische auto van Alfa!
Lees verder

Skoda Fabia als sportief aangeklede Monte Carlo
De vorige generatie Skoda Fabia moest het zonder gespierde RS-versie doen en het is nog maar de vraag of de nieuwe Fabia een dergelijke sportversie krijgt. Wel komt er weer een sportief uitgedoste uitvoering die luistert naar de naam Monte Carlo. Het is die Skoda Fabia Monte Carlo die nu aan het daglicht is voorgesteld.
Lees verder

Jeep Meridian: nieuwe zevenzits SUV
Jeep ziet wel brood in SUV's met drie zitrijen en daarmee plek voor minimaal zeven inzittenden. Het merk kondigt namelijk de komst aan van nóg een dergelijk model: de Meridian.
Lees verder

Test: Audi A8
De facelift die Audi doorvoert bij de A8 is vooral cosmetisch. Bij de plug-inhybride 60 TFSIe-versie verandert er echter wel wat aan de techniek, en dat is voldoende reden voor een hernieuwde kennismaking.
Lees verder