Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota Aygo X – Back to Basics

AUTOWEEK
Toyota Aygo X – Back to Basics
De tijd waarin je voor minder dan 10 mille een nieuwe A-segmenter kocht, ligt definitief achter ons. Toch is de geheel nieuwe Toyota Aygo X nog altijd een stuk goedkoper dan de Yaris waarmee hij zijn basis deelt, terwijl de uitrusting een flinke boost kreeg. Is de basis daarmee voldoende?
Lees verder

BMW: 'oppassen dat auto's door elektrificatie en digitalisering niet te kil worden'
Frank van Meel mag dan net CEO van BMW M zijn geworden, de laatste jaren heeft de Nederlander vooral toegezien op de ontwikkeling van de elektrische iX en het moderniseren van het luxesegment van de BMW Group. AutoWeek sprak hem over de grote veranderingen van het moment.
Lees verder

Frappante overeenkomsten tussen eerste Seat Leon Cupra en de Cupra Born
De specificaties van de splinternieuwe, elektrische Cupra Born en de inmiddels ruim twintig jaar oude Seat Leon Cupra vertonen enkele frappante overeenkomsten. Toeval of niet, het is een kwestie van gezochte versus gevonden snelheid.
Lees verder

Op zoek naar een jarennegentigauto voor maximaal 1.500 euro
Met een bescheiden bedrag van maximaal €1.500 op zak gaan we op de nostalgische toer. We gaan op zoek naar de verkoopknallers uit de jaren 90 die goeddeels uit het straatbeeld zijn verdwenen.
Lees verder

Deze roestige Opel Olympia Caravan is een rijdend experiment
Hoe lang kan een auto overleven met alleen het strikt noodzakelijke onderhoud? Die vraag stelde de Duitse ingenieur Hanns-Lüdecke Rodewald zichzelf toen hij in 1977 zijn Opel Olympia Caravan, die hij het jaar ervoor gekocht had, niet verkocht kreeg. Nu, 46 jaar later, rijdt zijn auto nog steeds rond in Berlijn.
Lees verder