Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota en Honda positief over winst vanwege prijsstijgingen

AUTOWEEK
Toyota en Honda positief over winst vanwege prijsstijgingen
Toyota en Honda komen ondanks het chiptekort met een positief vooruitzicht voor 2022, zegt Reuters. De Japanse autobouwers zouden onder meer profiteren van de schaarste op de automarkt, waardoor ze een hogere prijs kunnen vragen dan normaal.
Lees verder

Singer aan de slag met Porsche 911 Turbo
Het Amerikaanse Singer Vehicle Design gooit het voor zijn volgende project over een andere boeg. De Porsche-adepten uit Los Angeles presenteren namelijk de resultaten van hun 'Turbo Study': een gemoderniseerde Porsche 911 van de 964-generatie die qua uiterlijk doet denken aan de 930 Turbo.
Lees verder

'Tesla levert Model 3 en Model Y af met missend stuur-onderdeel'
Ook Tesla heeft last van het chiptekort. Volgens anonieme bronnen heeft dat ertoe geleid dat bepaalde modellen zijn afgeleverd zonder een stuurhuis-computer die in de toekomst nodig zou kunnen zijn voor autonoom rijden.
Lees verder

Lexus 'Electrified Sport': elektrische LFA-opvolger
Lexus trekt een heel blik aan elektrische conceptauto's open. Eerder lieten de Japanners de 'Electrified SUV' en 'Electrified Sedan' al beter zien, nu slingert het merk drie foto's van de 'Electrified Sport' de wereld in: een elektrische supercar met op papier veelbelovende prestaties.
Lees verder

Alfa Romeo Giulia en Stelvio krijgen facelift naar Tonale-voorbeeld
De Alfa Romeo Giulia en Alfa Romeo Stelvio krijgen binnen afzienbare tijd een uitgebreide facelift naar voorbeeld van de geheel nieuwe Tonale. Behalve een strakgetrokken front en kont wacht er straks toch elektrificatie voor de Giorgio-broeders, zij het beperkt.
Lees verder