Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota Yaris GT7 is waarschijnlijk makkelijkste manier om PS5 te bemachtingen

AUTOFANS
Toyota Yaris GT7 is waarschijnlijk makkelijkste manier om PS5 te bemachtingen
Taal Nederlands In Spanje is misschien wel de vreemdste koppelverkoop van het jaar opgedoken: je krijgt er een PS5 bij aankoop van een Toyota Yaris. We verwachten dat heel wat jongeren daar momenteel aan hun moeders mouw gaan trekken om een nieuwe Yaris te kopen — en heel wat volwassenen misschien al even hard…
Lees verder

Eerste test: Hyundai Kona N (2022)
Taal Nederlands Na de i30 en de i20 giet Hyundai zijn N-sausje nu ook over een compacte crossover. De Kona N is geboren, een bommetje dat niet alleen wat hoger boven de grond ligt maar ook hoge prestaties levert dankzij zijn 280 pk sterke viercilinder turbomotor.
Lees verder

Nu officieel: Volkswagen E-Up! is terug van weggeweest (2022)
Taal Nederlands De geruchten bleken gegrond: Volkswagen opent de orderboekjes opnieuw voor zijn E-Up!. De zuiver elektrische versie van de Up!-stadswagen staat momenteel al terug in de Duitse configurator, en wordt later dit jaar ook opnieuw in andere Europese landen verwacht.
Lees verder

Officieel: Ford Ranger Raptor krijgt meer cilinders en meer power (2022)
Taal Nederlands Met de vorige Ford Ranger brachten de Amerikanen al de Raptor-naam tot bij ons, zij het in een aanzienlijk mildere verpakking. Met zijn V6 op benzine moet deze nieuwe Ranger Raptor daar verandering in brengen – of toch een beetje.
Lees verder

Ferrari Purosangue: SUV lekt het internet op
Taal Nederlands Tot nu toe wist Ferrari alle informatie over zijn Purosangue bekwaam in de doofpot te houden. De super-SUV nam dus bijna een mythische aard aan, tot nu. Op Instagram zijn namelijk afbeeldingen opgedoken van wat wel eens een Purosangue in productiekleedje kan zijn.
Lees verder