Doorgaan naar hoofdcontent

Update geeft Jaguar E-Pace PHEV (iets) groter elektrisch rijbereik

AUTOFANS
Update geeft Jaguar E-Pace PHEV (iets) groter elektrisch rijbereik
Taal Nederlands Jaguar heeft zijn E-Pace P300e getrakteerd op een laat nieuwjaarscadeau. De plug-inhybride legt voortaan een lagere CO2-uitstoot in de weegschaal en kan bovendien pronken met een paar extra kilometers elektrisch rijbereik.
Lees verder

Renault Austral laat in interieur — en in onthullingsplannen — kijken
Taal Nederlands Renault heeft eindelijk een onthullingsdatum voor zijn Austral vastgelegd. Nog een maandje slapen en het is zover: dan krijgen we de nieuwe SUV te zien. Tot dan moeten we het stellen met de zoveelste teaser, die ditmaal een paar streepjes interieur toont.
Lees verder

Nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer Preview | De sportiefste monovolume van het land! (2022)
Videotips Taal Nederlands bmw, monovolume, mpv, plug-in hybride Met de tweede generatie van de 2 Reeks Active Tourer wil BMW meer dan ooit alle klanten op haar wenken bedienen. Colette ging alvast even kijken naar BMW's nieuwste monovolume. Een monovolume van BMW... het blijft raar om te zeggen. Met de tweede generatie van de 2 Reeks Active Tourer wil BMW meer dan ooit alle klanten op haar wenken bedienen. Colette ging alvast even kijken naar BMW's nieuwste monovolume. Een monovolume...
Lees verder

Alfa Romeo: "Tonale krijgt misschien toch Quadrifoglio-versie"
Taal Nederlands De Tonale is nog maar net officieel onthuld of de Alfa Romeo-wandelgangen gonzen alweer van de geruchten. Zo is de krachtigste versie van de nieuwe SUV voorlopig 275 pk sterk maar overweegt de constructeur naar eigen zeggen een sterkere variant met — jawel — een klavertjevier op de flank.
Lees verder

Tesla-wintersporters: hier zijn de Superchargers tijdelijk gratis
Taal Nederlands In het elektrische segment blijft een Tesla de koning van de langere afstanden. Dat zetten de Amerikanen nu extra in de verf: heel wat Superchargers langs toegangswegen naar de Alpen worden tijdelijk gratis tijdens de daluren. Hier vind je die gratis stroom voor je Tesla.
Lees verder