Doorgaan naar hoofdcontent

VDL Nedcar begonnen met boskap voor uitbreiding

AUTOWEEK
VDL Nedcar begonnen met boskap voor uitbreiding
Bij VDL Nedcar is begonnen met de kap van het Sterrebos naast de fabriek. Daar verschansten zich tot begin deze week activisten, maar nu die weg zijn kan de zaag erin.
Lees verder

Volkswagen Vento - Eerste rijtest - Uit de Oude Doos
Begin 1992 verscheen de Volkswagen Vento ten tonele. Plat gezegd de sedanversie van de Golf III en dus ook de opvolger van de Jetta. Een eerste rijtest wees uit dat de Vento echter wel wat meer was dan een 'Golf-met-kont'.
Lees verder

Nieuwe Mini Electric in de frisse buitenlucht
Mini werkt aan een compleet nieuwe generatie van zijn driedeurs en ook de Mini Electric krijgt uiteraard een vervolg. Die mag zich nu bewijzen in de vrieskou van het hoge noorden van Europa.
Lees verder

Weblog: Weblog - Regenereren is een hel voor passagiers
Niets is zo slecht voor je humeur als misselijkheid. Nu is puur snel rijden niet meteen iets om misselijk van te worden. De voorspelbaarheid van een chauffeur is alles. En iemand die extreem goed kan rijden, is voorspelbaar in zijn rem- en stuuracties. Zo hield ik zowaar het een uur vol naast een zeer snel rijdend collega in een Ferrari F8 in een bloedheet Toscane (toen was de koek evengoed wel op...), terwijl ik al na 2 kilometer bebouwde kom in een Volvo S60 al misselijk was naast iemand die ...
Lees verder

Ford GT als Alan Mann Heritage Edition
Ford komt met een nieuwe speciale editie van de GT: de 'Alan Mann Heritage Edition'. Met deze uitvoering brengt Ford een eerbetoon aan Alan Mann Racing, het bedrijf dat Ford in de jaren '60 hielp om de GT MkI lichter te maken.
Lees verder