Doorgaan naar hoofdcontent

Vernieuwde Volkswagen T-Roc op de prijslijst

AUTOWEEK
Vernieuwde Volkswagen T-Roc op de prijslijst
Volkswagen geeft de Nederlandse prijzen van de vorig jaar gefacelifte T-Roc vrij. De optisch bijgepunte cross-over heeft een vanafprijs van €32.790 en is per direct te bestellen.
Lees verder

Volvo 245 (1978) - Klokje Rond - Uit de Oude Doos
Over oude Volvo's wordt nog wel eens gezegd dat die 'voor de eeuwigheid gemaakt zijn'. We kennen inderdaad legio voorbeelden van 240's, 850's en 940's met absurde kilometerstanden. 30 jaar geleden was het tijd om een 245 aan de tand te voelen met 'maar' 275.000 km op de klok. Daarbij kwam een iets ander beeld naar voren.
Lees verder

Volkswagen verwacht ook dit jaar productiebeperkingen
Het lijkt er steeds meer op dat het wereldwijde chiptekort ook dit jaar nog een flinke schaduw zal werpen over de productie van tal van autofabrikanten. Nu spreekt Volkswagen Group-topman Herbert Diess zijn zorgen hierover uit.
Lees verder

Ook Opel Astra Sports Tourer volledig elektrisch
Opel komt in 2023 met een volledig elektrische versie van de Opel Astra. Die Astra-e komt niet alleen als hatchback, maar ook als volledig elektrische Sports Tourer!
Lees verder

Jaguar Land Rover in zee met Nvidia voor autonoom rijden
Jaguar Land Rover slaat de handen ineen met het grote Amerikaanse techbedrijf Nvidia voor de ontwikkeling van autonome auto's en aanverwante software.
Lees verder