Doorgaan naar hoofdcontent

Vernieuwde VW T-Roc nu te bestellen

AUTOZINE
Vernieuwde VW T-Roc nu te bestellen
Volkswagen heeft de T-Roc in het nieuw gestoken en voorzien van flinke optische en technologische verbeteringen. LED-koplampen en donkere achterlichten versterken de uitstraling en mede dankzij de Digital Cockpit en slimme connectiviteit belooft de vernieuwde T-Roc meer gebruiksgemak. De T-Roc Life is er vanaf 32.790 euro. Later dit jaar volgen de Cabriolet-versies en een vriendelijk geprijsde uitvoering.
Lees verder

Jaguar Land Rover kiest voor nVidia
Jaguar Land Rover is een meerjarige, strategische samenwerking aangegaan met NVIDIA, leider op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en informatica, om gezamenlijk de volgende generatie autonome rijsystemen en op AI-gebaseerde diensten en klantervaringen te ontwikkelen.
Lees verder

Porsche introduceert Macan T
Porsche introduceert de Macan T, de eerste vierdeurs sportwagen met de legendarische aanduiding die tot nu toe was voorbehouden aan de 911 en 718. De letter T (Touring) staat bij Porsche al sinds de jaren zestig voor een eigen vorm van dynamisch rijden. De modellen van het merk met dit label claimen een authentieke rijervaring dankzij een extra nauwkeurige fijnafstemming van onderstel en aandrijflijn, een exclusieve uitrusting en relatief effici?nte motoren.
Lees verder

Audi bouwt Chinese fabriek voor EVs
Audi en partner FAW gaan in China een nieuwe fabriek bouwen die uitsluitend elektrische Audis op het Premium Platform Electric (PPE-platform) gaat produceren. Na een lange voorbereidingsfase heeft Audi toestemming gekregen van de Chinese autoriteiten en gaat de bouw van de nieuwe fabriek in Changchun binnenkort van start. De nieuwe locatie krijgt een productiecapaciteit van meer dan 150.000 elektrische Audis op jaarbasis, die volledig CO2-neutraal en connected worden gebouwd.
Lees verder

Renault kondigt nieuw concept aan
Renault toont een eerste beeld van een binnenkort te onthullen conceptcar. Dit unieke concept vertaalt de verbintenissen van Renault Group op het vlak van duurzame ontwikkeling en vertaalt ze naar het merk Renault, in dienst van een duurzame, veilige en inclusieve mobiliteit.
Lees verder