Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen bereidt beursgang Porsche voor

AUTOWEEK
Volkswagen bereidt beursgang Porsche voor
De Volkswagen Groep wil Porsche afzonderlijk naar de beurs brengen. Het concern is daarover momenteel in vergevorderde onderhandelingen met grootaandeelhouder Porsche SE. Een definitieve beslissing moet nog genomen worden.
Lees verder

Cupra X 2: alles keer twee
Cupra bestaat 4 jaar en dat viert het merk met de presentatie van zijn toekomststrategie die het in 2018 van Seat losgeweekte submerk Cupra X2 heeft genoemd.
Lees verder

Mercedes-AMG C43 en C63 schudden camouflage af
Nu de onthulling van de nieuwe Mercedes-AMG C43 en C63 nadert, pelt men in Affalterbach stukje bij beetje het camouflagemateriaal van de prototypes. De spionagefoto's van deze C63 sedan en C43 estate geven dan ook een goede indruk van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.
Lees verder

Voormalig Opel-topman Lohscheller duikt op bij Nikola
Voormalig Opel-topman Michael Lohscheller wordt de nieuwe president van Nikola. De Duitser vertrok onlangs nog na een zeer korte periode als CEO van Vinfast. Dat Nikola hem aan weet te trekken, is waarschijnlijk een goed teken voor het in opspraak geraakte bedrijf.
Lees verder

Benzineprijs richting 2,20 euro per liter door Oekraïne-conflict
De crisissituatie rond Oekraïne begint behoorlijk effect te krijgen op de olieprijzen. Dan is het uiteraard een kwestie van tijd voordat we dat ook aan de pomp gaan merken. Er worden snelle prijsstijgingen verwacht.
Lees verder