Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen ID Life gaat niet in productie

AUTOWEEK
Volkswagen ID Life gaat niet in productie
Gecharmeerd van de Volkswagen ID Life Concept die vorig jaar tijdens de IAA in München presenteerde? Dan hebben we slecht nieuws. Het ontwerp van die auto is in de prullenbak geëindigd.
Lees verder

Zo rijdt iemand die ruim 24 uur wakker is
Autorijden onder invloed is uiteraard gevaarlijk, maar het risico van oververmoeid rijden wordt nog wel eens onderschat. Een nieuw Brits onderzoek brengt in kaart wat dat met het rijgedrag doet.
Lees verder

Facelift voor Lada Vesta
Lada-liefhebbers opgelet! De populairste auto van het merk en tevens de best verkochte auto van Rusland heeft een facelift gekregen. We hebben het dan natuurlijk over de Vesta, de auto die in 2015 een nieuwe designtaal voor Lada introduceerde.
Lees verder

Stellantis ziet winst verviervoudigen ondanks chiptekort
Stellantis heeft een sterk 2021 achter de rug, ondanks de uitdagingen door het wereldwijde chiptekort. Het verviervoudigde de winst en boekte 14 procent meer omzet dan in 2020.
Lees verder

Renault Austral klaar voor debuut
Renault trekt zeer binnenkort het doek van de Austral, een nieuwe SUV die de Kadjar moet doen vergeten. De auto beleeft op 8 maart zijn publieksdebuut, maar voor het zover is deelt Renault nog een laatste designschets van de nieuwkomer.
Lees verder