Doorgaan naar hoofdcontent

Volvo C40 nu in gewone uitvoeringen

AUTOZINE
Volvo C40 nu in gewone uitvoeringen
Volvo breidt het gamma van de Volvo C40 Recharge uit reguliere versies. Voorheen was de C40 er alleen als Intro Edition. Nu is er ook een versie met voorwielaandrijving en een vermogen van 170 kW/231 pk. Hiermee daalt de vanafprijs van het volledig elektrische model naar 46.495 euro. Met Care by Volvo is de C40 Recharge Pure electric te rijden vanaf 679 euro per maand.
Lees verder

Hyundai lanceert Mocean autodeelproject
Hyundai lanceert onder de naam Mocean een nieuw autodeelproject in Nederland. Deze unieke service maakt deel uit van een samenwerkingsverband met mobiliteitsaanbieder We Drive Solar en gaat van start met een pilot in Utrecht. Voor het autodeelproject stelt Hyundai twee exemplaren van zijn elektrische IONIQ 5 beschikbaar.
Lees verder

Mini nu ook als Resolute Edition
In maart 2022 wordt het aanbod voor de MINI 3-Deurs, MINI Electric, MINI 5-Deurs en de MINI Cabrio uitgebreid met de MINI Resolute Edition. Het exterieurdesign is voorzien van een kleurenschema in Resolute Bronze en zwart, zonder chromen elementen. In het kader van duurzaamheid zal minder tot geen chroom vanzelfsprekend worden bij toekomstige MINI modellen.
Lees verder

Hyundai IONIQ 5 krijgt digitale spiegels
Hyundai geeft de IONIQ 5 een update met een nieuw batterijpakket van 77,4 kWh en upgrades op het gebied van comfort en gebruiksgemak, zoals digitale binnen- en buitenspiegels. Andere noviteiten zijn onder meer preconditioning van de batterij en Smart Frequency Dampers voor meer comfort en betere rijeigenschappen.
Lees verder

Opel start productie Astra L
De eerste exemplaren van de nieuwe Opel Astra zijn in de fabriek in R?sselsheim van de band gerold. Opel CEO Uwe Hochgeschurtz ontving minister-president van Hessen Volker Bouffier, economisch minister van Hessen Tarek Al-Wzir en burgemeester van R?sselsheim Udo Bausch bij de Opel-fabriek om de productiestart van de nieuwe Opel Astra bij te wonen. Vandaag zijn al 500 nieuwe Opel Astras geproduceerd. De komende maanden vormt de nieuwe Astra de basis voor het elektrificatie-offensief van Opel. Dit voorjaar wordt de Astra hatchback, die direct leverbaar is als plug-in hybride, uitgeleverd aan de eerste klanten.
Lees verder