Doorgaan naar hoofdcontent

Volvo XC90 blijft bestaan naast elektrische opvolger

AUTOWEEK
Volvo XC90 blijft bestaan naast elektrische opvolger
Volvo heeft een elektrische SUV-achtige in de ontwikkelingskamers staan die de rol als vlaggenschip van de XC90 op termijn overneemt. Dat betekent niet dat de XC90 daadwerkelijk verdwijnt, het huidige model zal namelijk in opgefriste vorm nog naast dat elektrische topmodel gevoerd worden. Dat zegt niemand minder dan Volvo-CEO Hakan Samuelsson tegen Automotive News.
Lees verder

Prijzen verbeterde Hyundai Ioniq 5
De Hyundai Ioniq 5 krijgt in zijn eerste levensjaar al een vrij relevante technische upgrade. De elektrische Hyundai krijgt onder meer een groter accupakket. AutoWeek kan als eerste melden wat die verbeterde Ioniq 5 moet gaan kosten.
Lees verder

MG 5 Electric: uniek aanbod vanaf € 33.985
MG geeft de Nederlandse prijzen van de 5 Electric vrij. De MG 5 Electric is een elektrische stationwagen en is daarmee voorlopig een unieke aanbieding in autoland. De vanafprijs van de elektrische MG 5 Electric gaat echter wel de beloofde 30 mille voorbij.
Lees verder

Hispano Suiza schetst sportauto's van de toekomst
Hispano Suiza Cars, een re├»ncarnatie van het in 1904 opgerichte en in 1968 ter ziele gegane Hispano Suiza, wil in 2024 het 120-jarige bestaan van de merknaam vieren. Daarvoor wil de fabrikant een speciale auto gaan bouwen. Voor het ontwerp daarvan sloeg het de handen ineen met studenten van het 'Istituto Europeo di Design' in Turijn. Die kwamen met een aantal idee├źn op de proppen.
Lees verder

Gefacelifte Audi A6 op verkenningstocht
De huidige generatie Audi A6 is dit jaar vier jaar onder ons en dus is wordt er in Ingolstadt al even gewerkt aan een opgefriste versie. Die gefacelifte Audi A6 maakt in camouflagekostuum zijn eerste meters.
Lees verder