maandag 21 februari 2022

Vorig jaar flink meer autorijbewijzen afgegeven

AUTOWEEK
Vorig jaar flink meer autorijbewijzen afgegeven
Vorig jaar zijn er 7,8 procent meer nieuwe autorijbewijzen afgegeven dan een jaar eerder het geval was, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.
Lees verder

Nieuwe Hyundai Kona betrapt!
De Hyundai Kona wordt dit jaar vijf jaar oud en dus is er door de kopstukken van Hyundai al uitgebreid van gedachten gewisseld over een volledig nieuwe generatie van het model. Die nieuwe Hyundai Kona is op deze spionagefoto's voor het eerst te zien.
Lees verder

Duitsland start onderzoek naar legaliteit Tesla Autopilot
Het Kraftfahrt-Bundesamt, het Duitse equivalent van de RDW, is een onderzoek gestart naar de legaliteit van Tesla Autopilot. Dat meldt de Duitse krant Bild am Sonntag. Daarbij kijkt de keuringsdienst met name naar de functie 'Auto Lane Change', waarbij Tesla's zelfstandig van rijbaan wisselen. Mogelijk is deze functie helemaal niet toegestaan in Europa.
Lees verder

Dit kost de nieuwe Kia Niro, elektrisch vanaf €39.795
De nieuwe Kia Niro staat te trappelen om de titel 'Best verkochte auto van Nederland' te verdedigen. We weten nu ook wat de vorig jaar gepresenteerde nieuwe Kia Niro moet kosten.
Lees verder

Mercedes-Benz EQB fors goedkoper door nieuwe motorversie
De elektrische Mercedes-Benz EQB krijgt aan aanzienlijk lagere vanafprijs door de komst van een nieuwe motorversie. Dat kan AutoWeek exclusief melden.
Lees verder