Doorgaan naar hoofdcontent

Zeven cijfers over de nieuwe Dacia Jogger

AUTOFANS
Zeven cijfers over de nieuwe Dacia Jogger
Taal Nederlands De Jogger komt er dit voorjaar euh... aangelopen. De jongste telg van Dacia krijgt een gevarieerde taak voorgeschoteld en krijgt daarvoor de nodige Dacia-ingrediënten.
Lees verder

Ruim 300 pk en een stekker: Mazda plaagt met CX-60
Taal Nederlands In aanloop naar zijn onthulling laat Mazda alvast het licht schijnen op een stukje koplamp van zijn eerste plug-inhybride, de CX-60. Daarnaast geef de constructeur ook wat eerste informatie over het model vrij, en die bevestigt zowat alles wat we verwachtten op één puntje na…
Lees verder

Officieel: Alfa Romeo Tonale zet de toon voor Alfa's toekomst (2022)
Taal Nederlands Het is zover: Alfa Romeo heeft eindelijk het doek getrokken van zijn Tonale. De compacte SUV was misschien wel één van de meest langverwachte modellen naast de Tesla Cybertruck en Roadster, en vertegenwoordigt dan ook een belangrijke omwenteling voor de Italiaanse constructeur.
Lees verder

Saloncondities KIA (2022)
Taal Nederlands Vind hier een overzicht van de saloncondities bij Kia.
Lees verder

Werk aan de winkel: volgens rapport "65 miljoen laadpunten" nodig tegen 2035
Taal Nederlands De verbrandingsmotor kent zijn Europese ultimatum: vanaf 2035 gaat er geen enkele auto met een thermische aandrijflijn meer over de toonbank. Alle nieuwe auto's zullen dan op stroom rijden, waardoor we veel laadpunten nodig zullen hebben. 65 miljoen exemplaren, om precies te zijn.
Lees verder