Doorgaan naar hoofdcontent

Zo absurd zwaar is de elektrische GMC Hummer

AUTOWEEK
Zo absurd zwaar is de elektrische GMC Hummer
Met de komst van de volledig elektrische GMC Hummer is één van de bekendste Amerikaanse offroaders ooit weer helemaal terug van weggeweest. Op moderne wijze, maar sommige dingen veranderen kennelijk nooit. Ook de nieuwe Hummer is namelijk loodzwaar.
Lees verder

Ineos overweegt elektrische Grenadier
Ineos denkt momenteel na over het op de markt brengen van een volledig elektrische Grenadier. Dat zeggen topmannen van het bedrijf. Aan de Grenadier op accu's zitten echter nog wel wat haken en ogen.
Lees verder

Alle prijzen van Citroën C5 Aircross bekend
Citroën gaf onlangs de eerste prijzen van de vernieuwd C5 Aircross vrij. AutoWeek heeft nu alle prijzen voor je, waaronder die van de benzineversies met automaat.
Lees verder

Nieuwe DeLorean nu echt op komst
Er borrelt nu écht iets bij de DeLorean Motor Company. Er komt dit jaar een nieuwe DeLorean en dat lijkt een (waarschijnlijk elektrische) reïncarnatie van de DMC-12 te worden.
Lees verder

Kia EV6 Elektrische Auto van het Jaar 2022
De Kia EV6 mag zich een jaar lang Elektrische Auto van het Jaar noemen. De Kia is de winnaar van de jongste editie van deze verkiezing, georganiseerd door de Vereniging Zakelijk Rijders, in samenwerking met Eneco eMobility, LeasePlan, AD en AutoWeek. Ook de Fiat 500E en Audi E-tron vielen in de prijzen.
Lees verder