Doorgaan naar hoofdcontent

Accijns op benzine ook in Caribisch Nederland omlaag

AUTOWEEK
Accijns op benzine ook in Caribisch Nederland omlaag
Het kabinet gaat ook op Bonaire, Saba en Sint-Eustatius de accijns op benzine verlagen. De maatregel gaat, net als in Nederland, in op vrijdag 1 april en geldt tot het einde van dit jaar. Dat heeft het ministerie van Financiƫn dinsdag bekendgemaakt.
Lees verder

Volkswagen Passat B1 (1978) - In het Wild
We hebben er weer een: een Volkswagen Passat B1! De eerste, Belgische eigenaar van dit exemplaar liet zich lekker gaan, vooral op het gebied van de aandrijflijn.
Lees verder

Lotus Type 132 - Eerste Kennismaking
Het is lang geleden dat er zoveel te doen was rond Lotus. Er is  namelijk een heel nieuw hoofdstuk aangebroken, ingeluid door de Emira. Hoewel dat nog een supercar met benzinekracht is, is die met zijn dik 1.400 kilo al niet meer bepaald een Lotus van de oude stempel. Dat het echter nog gekker kan, bewijst Lotus met de volgende nieuwkomer: de Eletre.
Lees verder

Lotus Eletre: elektrische SUV luidt nieuw hoofdstuk in
Het is lang geleden dat er zoveel te doen geweest is rond Lotus. Er breekt namelijk een heel nieuw hoofdstuk aan. Een hoofdstuk dat werd ingeluid door de Emira. Hoewel dat nog een supercar met benzinekracht is, is die met zijn dik 1.400 kilo al niet meer bepaald het Lotus van de oude stempel. Dat het echter nog gekker kan, bewijst Lotus met de volgende nieuwkomer: de Eletre.
Lees verder

Ford Fiesta - Eerste rijtest
De Ford Fiesta raakte een beetje ondergesneeuwd door enerzijds de nieuwkomers in zijn segment en in eigen huis door de Puma, die in Europa al beter verkoopt dan de Fiesta. Na vijf jaar heeft Ford zijn kleinste model bijgepunt voor de tweede ronde want de verkoop kan wel een boost gebruiken.
Lees verder