dinsdag 8 maart 2022

'Active Tourer mist BMW-DNA. Net als de X7' - AutoWeek Podcast

AUTOWEEK
'Active Tourer mist BMW-DNA. Net als de X7' - AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van onze podcast de Uitlaat! Marco reed met de Ferrari 296 GTB en kwam enthousiast terug, en dat wil wat zeggen. Roy mag eindelijk hardop praten over de BMW 2-serie Active Tourer, en door die auto gaan we het hebben over wat BMW nu eigenlijk wil zijn.
Lees verder

Bestelautoverkoop februari: kwart minder dan vorig jaar
Er zijn afgelopen maand zo'n 25 procent minder bestelauto's verkocht dan in februari 2021. Dat blijkt uit cijfers van de Bovag en RDC.
Lees verder

Autoverkopen februari: de achterblijvers
De Nederlandse autoverkopen klommen in februari voor het eerst sinds meer dan een half jaar uit de rode cijfers. Kia's Picanto ging met 2.500 verkochte exemplaren aan koop, maar in dit artikel richten we ons op de auto's die aan de andere kant van het successpectrum opereren en waar er precies 2.499 stuks minder van zijn verkocht dan van de absolute nummer één.
Lees verder

Rover Streetwise (2004) - In het Wild
Sommige trends bestaan al langer dan je wellicht denkt. Zo werden er begin deze eeuw al enkele modellen 'avontuurlijk' aangekleed, zonder dat ze per se de techniek hadden om in ruig terrein werkelijk hun mannetje te staan. De Rover Streetwise is daar een mooi voorbeeld van. Dat was wat dat betreft echt een 'early adapter'.
Lees verder

Benzineprijs naar €2,42 - einde stijging nog niet in zicht
De brandstofprijzen zijn ook vandaag weer naar een nieuwe recordhoogte gestegen. Als gevolg van de oorlog in Oekraïne is de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor een liter benzine toegenomen tot maar liefst €2,42. Dat blijkt uit informatie van consumentencollectief UnitedConsumers.
Lees verder