woensdag 23 maart 2022

Alfa Romeo 155 (1993) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Alfa Romeo 155 (1993) - Liefhebber Gezocht
Voor Alfa Romeo's zijn altijd wel liefhebbers te vinden. Deze 155 staat dus waarschijnlijk niet zo heel lang meer te wachten op een nieuwe eigenaar, maar toch willen we 'm even onder de aandacht brengen.
Lees verder

Prijzen Maserati Grecale: vanaf iets meer dan een ton
De inkt van de brochure van wat voor Maserati zomaar eens een verkoopknaller kan worden is nog niet droog of AutoWeek kan al melden wat de Maserati Grecale moet kosten. De splinternieuwe SUV heeft een vanafprijs van iets boven de ton.
Lees verder

'Groter dieseltekort dreigt, vooral voor Europa'
Er dreigt een groter tekort aan diesel te ontstaan, onder meer vanwege teruglopende leveringen vanuit Rusland aan het Westen. Dat stelt de topman van oliehandelaar Vitol volgens The Financial Times. Het is volgens hem mogelijk dat Europa diesel op rantsoen moet gaan gebruiken.
Lees verder

Porsche 718 Cayman GT4 RS - Eerste rijtest
De atmosferische benzinemotor nadert langzaam maar zeker zijn einde. Porsche voelt dat einde aankomen en ging nu het nog kan helemaal los op de Cayman. Het resultaat is de overweldigende GT4 RS, die extreem imponeert.
Lees verder

Nieuwe elektrische Mini: ook met vierwielaandrijving
Ook Mini werkt aan een toekomst waarin de verbrandingsmotor plaatsmaakt voor een elektrische aandrijflijn. Zo is de huidige elektrische driedeurs Mini de eerste EV van het merk, maar Mini heeft een compleet elektrisch modellengamma voor ogen. Vandaag zien we de volledig nieuwe elektrische hatchback van Mini!
Lees verder