donderdag 24 maart 2022

Alfa Romeo komt naar hoge segment

AUTOWEEK
Alfa Romeo komt naar hoge segment
Alfa Romeo heeft concrete plannen om terug te keren in het E-segment, verklapt CEO Jean-Philippe Imparato vandaag in gesprek met AutoWeek. "Daarmee mikken we op modellen als BMW's X5, X6 en 7-serie."
Lees verder

Dit is de hybride Honda Civic e:HEV
Een krap jaar nadat Honda de eerste foto's van de nieuwe Civic Hatchback vrijgaf heeft het merk de Europese versie van het model uitgebreid belicht. De elfde generatie Civic komt - als we de Type-R even vergeten - alleen als hybride Civic e:HEV naar Nederland en is vanaf eind dit jaar beschikbaar.
Lees verder

Mercedes-AMG SL kost een ton meer dan voorganger
De Mercedes-Benz SL is natuurlijk nooit een koopje geweest, maar de nieuwe Mercedes-AMG SL distantieert zich verder dan ooit van de term 'prijspakker'. De nieuwe Mercedes-AMG SL heeft een vanafprijs van ruim €230.000.
Lees verder

Toyota Funcruiser (1995) - Liefhebber Gezocht
De compacte SUV is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid in autoland, maar aan het einde van de vorige eeuw was dit nog absoluut niet het geval. Toyota sprong als één van de eersten in die markt met de Funcruiser (RAV4). Dit exemplaar is op zoek naar een nieuw liefhebbend baasje.
Lees verder

Nieuwe Audi Q5 betrapt: de laatste traditionele
Vanaf 2026 introduceert Audi in Europa alleen nog nieuwe modellen met elektrische aandrijflijnen. Dat betekent dat de splinternieuwe Audi Q5 die je op deze spionagefoto's ziet in Europa de allerlaatste Q5 wordt die nog met verbrandingsmotoren wordt geleverd.
Lees verder