Doorgaan naar hoofdcontent

Alpina B4 Gran Coupé: unieke aanvulling op M-aanbod

AUTOWEEK
Alpina B4 Gran Coupé: unieke aanvulling op M-aanbod
Alpina neemt de 4-serie Gran Coupé onder handen en onthult de B4 Gran Coupé, waarmee de fabrikant uit Buchloe meteen in een nog niet opgevulde niche springt. BMW M waagde zich immers niet aan de vierdeurs coupé. Voor wie het Alpina een beetje kent, liggen de aanpassingen in de lijn der verwachting.
Lees verder

Audi stopt verkoop auto's dieselmotoren
Audi zet in Nederland een streep door de verkoop van auto's met benzinemotoren. De TDI-diesels verdwijnen van de prijslijsten. Audi richt zich naar eigen zeggen volledig op de verkoop van auto's met benzinemotoren, plug-in hybride én volledig elektrische aandrijflijnen.
Lees verder

Elektrische BMW 3-serie: 526 kilometer actieradius
Maak kennis met de nieuwe BMW i3, een auto die alles anders doet dan de i3 zoals die in 2013 werd geïntroduceerd. De nieuwe BMW i3 is een volledig elektrische versie van de 3-serie en heeft genoeg elektrische longinhoud voor een actieradius van ruim 520 kilometer. Helaas gaat de introductie van de nieuwe i3 hand in hand met de nodige kanttekeningen.
Lees verder

Rolls-Royce Spectre wordt EV 'in de geest van Phantom Coupé'
Rolls-Royce maakt zich op voor de komst van zijn eerste volledig elektrische serieproductiemodel, de Spectre. Een auto die ondanks de bijzondere camouflage duidelijk op de Wraith lijkt, maar volgens Rolls-Royce toch een ander voorbeeld volgt.
Lees verder

Klassieke Mini wordt muzikaal aangekleed door David Brown
David Brown Automotive houdt zich al sinds jaar en dag bezig met het moderniseren van klassieke Britse auto's en stort zich vooral maar wat graag op de Mini. Die krijgt nu opnieuw een aardige make-over, met een muzikaal tintje.
Lees verder