Doorgaan naar hoofdcontent

Audi Q6 e-tron al deels te zien

AUTOWEEK
Audi Q6 e-tron al deels te zien
Audi heeft met de Q6 e-tron een elektrische SUV in de ontwikkelingskamers staan die voor het merk niet alleen omwille van zijn potentiĆ«le verkoopsucces een belangrijke auto is. De Q6 e-tron introduceert bij Audi namelijk een tot op het kleinste moertje nieuw modulair platform voor elektrische auto's. We hebben je elektrische Q6 e-tron al meermaals in camouflagepak laten zien, nu kijkt de SUV echter onder z'n verhullende  kledij door.
Lees verder

Bugatti en Rimac aan de slag met volgende generatie hypercars
Bugatti Rimac, de joint-venture tussen Bugatti en Rimac, opent een nieuw een ontwerp- en ontwikkelingskantoor in Berlijn. Daar moet uiteindelijk de volgende generatie hypercars uit voortkomen. Beide merken houden alvast een auto verborgen onder een doek.
Lees verder

Meer verkeersboetes in 2021 door toegenomen drukte op de weg
Er zijn afgelopen jaar meer verkeersboetes uitgedeeld in Nederland dan in 2020. Dat heeft vooral te maken met de toegenomen drukte op de weg, waar het in 2020 nog rustiger was vanwege coronamaatregelen.
Lees verder

Toyota GR Corolla gelekt: visueel spektakel
De GR Yaris is niet langer de enige knotsgekke hatchback binnen het Toyota-gamma. Die vierwielaangedreven hitsige Yaris krijgt namelijk gezelschap van de GR Corolla! Kort op de daadwerkelijke onthulling van de Toyota GR Corolla zijn op internet de eerste foto's van die wel heel speelse Corolla opgedoken.
Lees verder

Supermarkten Jumbo krijgen snelladers op parkeerplaats
Albert Heijn maakte onlangs bekend dat er snelladers op de parkeerplaatsen bij de supermarkten komen, nu volgt concurrent Jumbo het voorbeeld. Er worden dit jaar verspreid over meerdere vestigingen 150 snelladers geplaatst.
Lees verder