vrijdag 4 maart 2022

Audi RS6 Avant - Op de rollenbank

AUTOWEEK
Audi RS6 Avant - Op de rollenbank
De Audi RS6 Avant is van zichzelf al een onbehouwen slaghamer. Maar er rijden massa's van die auto's rond die evengoed zijn getuned. Jeffrey Snoeij is zo iemand voor wie de standaard 560 pk niet genoeg was. Zijn auto, inclusief Miltek-uitlaat, zou meer dan 700 pk moeten leveren. Maar dat loopt anders.
Lees verder

Cisitalia 505 (1953) - In het Wild
Veel exclusiever dan dit kan het eigenlijk niet worden: een Cisitalia 505 DF! Een prachtige Italiaanse creatie uit de jaren 50, waarvan dit naar verluidt de enige op de wereld is die nog in rijdende staat is.
Lees verder

Opel: 'Opvolger Insignia wordt EV'
De Opel Insignia krijgt op termijn een opvolger. Het is nog niet helemaal duidelijk wat voor soort auto dat gaat worden, maar Opel verklapt in ieder geval al één ding: de nieuwe Insignia wordt volledig elektrisch.
Lees verder

Benzineprijs de 2,30 euro voorbij: sterkste stijging ooit
De gemiddelde adviesprijs voor een liter benzine breekt vrijdag voorbij de € 2,30 per liter. Daarmee bereikt de adviesprijs voor een liter E10 (Euro 95) een absolute recordhoogte. Daarnaast nam de adviesprijs niet eerder zo sterk toe.
Lees verder

Aantal ongelukken met beginnend bestuurders neemt toe
Mensen die recent hun rijbewijs hebben gehaald veroorzaken vaker ernstige of zelfs fatale ongelukken dan voorheen. Ook het aantal strafpunten voor overtredingen is in een paar jaar tijd fors opgelopen bij deze beginnend bestuurders.
Lees verder