Doorgaan naar hoofdcontent

Betaalbaarste Maserati: zoveel kost de Grecale

AUTOFANS
Betaalbaarste Maserati: zoveel kost de Grecale
Taal Nederlands Maserati heeft zijn Grecale nog maar pas gepresenteerd, of de SUV staat al in de prijslijst. De nieuwkomer komt er in drie smaakjes, en zijn basisversie wordt meteen gekroond tot 'goedkoopste Maserati van het moment' — voor zover zoiets een ding is.
Lees verder

Mercedes-AMG pakt speciale G63 en AMG GT uit voor 55ste verjaardag
Taal Nederlands De AMG-afdeling van Mercedes-Benz blaast dit jaar 55 kaarsjes uit, en dat moet gevierd worden. Daarom sturen de Duitsers nu twee special editions de deur uit, de ene al bruikbaarder dan de andere. Met de G63 Edition 55 kan je namelijk gewoon naar de bakker, maar de AMG GT Track series houdt het op het circuit.
Lees verder

Hurricane: deze zes-in-lijn moet iconische Hemi V8 doen vergeten
Taal Nederlands Stellantis heeft een gloednieuw motorblok ontwikkeld, en dat is zowaar een zescilinder in lijn. In tijden van elektrificatie en — euh — verwaterstoffing mag dat dan raar klinken, maar wacht maar tot je ziet welke krachtbron deze nieuwkomer moet vervangen.
Lees verder

Vraag: welke uitrusting kan je ├ęcht niet missen op je nieuwe auto?
Taal Nederlands Binnenkort schuimt Autofans de optielijsten af op zoek naar de valkuilen der verraderlijke pakketten of net naar die begeerlijke basismodelletjes. Daarom zoeken we eerst uit wat de belangrijkste uitrusting precies is. Dus laat het ons weten: welke opties vink jij steevast aan bij het samenstellen van een nieuwe auto?
Lees verder

Lotus' elektrische SUV heeft een naam: Eletre
Taal Nederlands In aanloop naar zijn onthulling heeft Lotus alvast de naam van zijn nieuwkomer vrijgegeven: de SUV zal als Eletre door het leven gaan. Daarmee speelt de constructeur niet alleen in op zijn zuiver elektrische aandrijflijn, maar houdt het ook de traditie in stand van Lotus-namen met een 'E'.
Lees verder